K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Spørgsmål ang fleksjob

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Spørgsmål ang fleksjob Her kan du stille spørgsmål hvis du har spørgsmål til enten fleksjob eller det at søge fleksjob dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 20-01-2010, 23:38   #1
jfm
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 20-01 2010
Indlæg: 8
Styrke: 0
jfm er ny på vejen
Afslag på fleksjob og hvad nu

Hej

Jeg har lige et par spørgsmål, om fleksjob. Min kone har fået afslag på fleksjob den 19 oktober 2009, og jobcenteret prøver bare at køre rundt med os. Det er mig der er gået mere og mere ind i sagen, da min kone snart ikke orker mere.
Jeg håber at I har et på gode råd, da vi snart ikke ved hvad vi skal gøre.

Lidt bagrundstof fra min kone:

Jeg er en kvinde på 32 år, der i 1998 faldt af min hest og slog mit hoved. Jeg har derefter har svær migræne. Ifølge min neurolog, som jeg har gået ved siden år 2000, kan hun ikke hjælpe mig af med min migræne, men siger at det er kronisk.
Jeg tager piller hverdag for at forebygge min migræne + piller ved anfald, men jeg har stadig migræne et sted mellem 5 og 20 dage om måneden. En del af den så kraftig, at det kræver, at jeg er sengeliggende i flere dage.

I 2004 havde jeg en traumatisk fødsel, som gjorder, at jeg fik en fødselsskade, som i 2009 blev anerkendt hos patientforsikringen.

Jeg har siden min fødsel i 2004 haft kraftige bækkenbundssmerter, som gør, at jeg har konstante smerter i mit underliv, der gør, at jeg har svært ved at stå op og sidde ned i længere tid af gangen.

Jeg har været i arbejdsprøvning i 4 timer om dagen, men der har jeg haft rigtig mange konstante smerter, fordi det har været udholdeligt at stå op og sidde ned samtidig med skulder og migræne smerter.

Jeg har gået til diverse træningsforløb for at forbedre mit underliv og for at få mine smerter væk.
Jeg har gået hos speciellæger på Svendborg sygehus og Odense universitets hospital, men de har ikke kunne hjælpe mig med mine smerter.

Jeg har problemer med de daglige gøremål og jeg er f.eks. nød til at køre min søn i børnehave, der kun ligger 300 meter fra vores hjem. Hvis jeg gå eller cykler, for jeg så mange smerter i mit underliv, at jeg er nød til at være sengeliggende det meste af dagen.

Jeg har kroniske smerter i begge mine skulder og jeg er derfor blevet opereret i min ene skulder, men uden held. Jeg har konstante smerter i begge mine arme og arbejde med armene over vandret er udelukket.

Jeg tørre alt vores tøj i tørretumbler, så jeg er fri for at bruge min arme til at hænge tøjet op og fordi jeg ikke behøver at stå op i længere tid af gangen pga. bækkenbundssmerter.

Jeg er sengeliggende i 4 dage, når jeg har min menstruation, da jeg har rigtig mange smerter i mit underliv.

Jeg går pt. på Smertecenter Syd, for at de skal hjælpe mig med at få det bedre med mine smerter, men de har gjort det klart for mig at de ikke kan fjerne mine 3 smerte problemer.

Jeg har papir fra speciellæger inde for skulder, migræne og underlivssmerter, papir fra egen læge og fra patientforsikringen og papir fra Smertecenter Syd på OUH, hvor der står, at jeg er yderst psykisk velfungerende mht. mine smerter og accept selv.

Der står videre, at alle 3 smerte grupper må betegnes som kroniske smerter og der er ikke nogen behandling der kan fjerne mine smerter.

Der står ikke noget i de lægelige papir om at jeg fejler noget psykisk, men derimod at det er kroniske smerter, der påvirker de daglige gøremål.

Det største problem er, at det tror Svendborg Jobcenter ikke på. Så derfor har jeg fået afslag på fleksjob.

De påstår, at jeg fejler noget psykisk og at det kan afhjælpes med psyketerapi. De siger, at jeg bare skal hjælpes med at indse, at jeg har smerter og skal hjælpes til selvforsørgelse.

Man har valgt fra jobcenterets side, at se fuldstændig bort fra de lægelige papir, der er til deres rådighed, men kun bruge deres egen vurdering til at afgøre min sag.

Den øverste chef Birgit Bagge har sågar sagt til min mand, at fleksjob er for dem, der er over 50 år, så derfor var det da svært for mig, at blive godkendt til fleksjob.

Pt. arbejder jobcenteret på, at jeg skal ud i revalidering, for at opnå selvforsørgelse, selv om jeg har konstante smerter, som gør at jeg har brug for at ligge ned flere gange om dagen, for at hvile mig.

Min dagligdag går med de daglige gøremål, hvor jeg arbejder ca. 10-15 min afgangen og der efter hviler mig 20-30 min, før jeg begynder at arbejde igen.

Jeg vil rigtig gerne ud i arbejde, da jeg savner arbejdsmarked meget, da jeg har været sygemeldt siden august 2006.

Mine spørgsmål til jer er:


Hvor meget skal der til, for at man kan blive godkendt til et fleksjob, og hvor mange papir fra speciellæger skal der til, for at overbevise et jobcenter om, at man fejler noget, der desværre ikke kan fjernes, da det ikke er noget psykisk, men derimod kroniske smerter.

På forhånd tak for hjælpen og tak for en masse gode indlæg.
jfm er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Afslag på Fleksjob... Klaus K Spørgsmål ang fleksjob 14 18-02-2011 22:33
Afslag på fleksjob m.m. YRMB Alt det andet 30 11-01-2011 22:40
Fleksjob afslag jfm Spørgsmål ang fleksjob 2 15-02-2010 08:40
Afslag på fleksjob og sygedagpegestop, hvad nu? carbonarm Spørgsmål ang fleksjob 13 20-10-2009 14:37
Afslag på fleksjob dino Spørgsmål ang fleksjob 5 25-04-2008 14:01




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 09:59.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension