K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Alt det andet

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Alt det andet Her kan du stille de spørgsmål hvis du ikke lige mener at det høre til under fleks, førtidspension eller sygedagpenge dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 31-07-2009, 15:57   #1
klarkurs
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 04-07 2007
Lokation: Jeg bor i Københavns Kommune
Indlæg: 41
Styrke: 18
klarkurs er ny på vejen
Om at komme i pressen

SÅ er det danske liv så småt ved at vende tilbage til ’normalen’ – Folk kommer fra ferie og vejret er ’typisk dansk sommer’! – Nu er det her med ’normalen’ nok en smule overdrevet i hvert fald for de mange sygemeldte, som står på kanten af at leve det danske ’normal-liv’ fordi de mister deres økonomiske grundlag. Ikke fordi de har lavet kriminalitet eller sagt uforskammede ting til deres bankdame. Nej, udelukkende fordi helbredet skranter og det har knebet med at udføre de arbejdsopgaver der står i ansættelsesbrevet. – Så bliver man fyret og skærer økonomien ind til benet med sygedagpenge.
Når der er gået en rum tid er der pludselig risiko for at miste hele sin økonomi. Nej, ikke fordi den sygemeldte har opført sig grimt overfor sin sagsbehandler eller har snydt i skat. Men blot fordi tiden er gået og der ikke har åbenbaret sig en afklaring af den sygemeldtes tilstand og muligheder for egen selvforsørgelse. HOV! – Det er da sørme ærgerligt at du røg ud over kanten og bliver nødt til at sælge din lille andelslejlighed og finde dig et klubværelse til næsten samme pris eller må bo på sofaen hos din søster, der er enlig mor.

Jeg er stadig forarget over ’velfærdsdanmark’ og det er vi mange ’i opgangen’ der er. Desværre kræver det et kæmpe organiseringsarbejde at komme til orde med disse sandheder. De skal serveres på en ganske bestemt måde for at ’familien Danmark’ vil bruge sin opmærksomhed til at holdningsbearbejde lidt på sådanne oplysninger. Derfor må der proff.er på opgaven. Folk der kan det dér med medierne.
Måske er der en gruppe studerende på RUC’s medieuddannelse der vil påtage sig opgaven. – Og måske kunne man lave nogle sjove, opsigtsvækkende events!?!
I 'Café Sygemeldt' blev vi i hvert fald betydeligt klogere på hvad det kræver at få sit budskab igennem, i tirsdags, da journalist Jette Friis løftede sløret for sin fantastiske viden om området.
I 'Café Sygemeldt' vil vi arbejde videre med dette emne - og vi vil løbende informere K10 om hvordan det spænder an ....og ikke mindst invitere til at vi GØR NOGET ved situationen i fællesskab.

Gode sommerhilsner fra
Susanne
www.CafeSygemeldt.dk
klarkurs er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
sag til pressen popcorn Alt det andet 5 08-11-2009 22:53
Målløs over pressen... Stella Det er da strengt ! 3 17-02-2009 23:30
At kontakte pressen... God ide? mumle_mund Alt det andet 8 10-01-2009 10:33
K10 og pressen. Maj-Britt Dit og Dat 6 18-05-2008 16:58
Pressen og enkeltsager zuza Den nyttige viden vi alle har 0 23-01-2008 19:21




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 19:18.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension