K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Alt det andet > Dit og Dat

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Dit og Dat Her kan du skrive det du bare gerne vil ud med dog ikke politiske emner.

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 26-07-2009, 02:26   #11
Maro
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 22-07 2009
Lokation: Middelfart
Alder: 40
Indlæg: 47
Styrke: 16
Maro er ny på vejen
ROOOOOOOLIG NU!!!!! Jeg glemmer aldrig den dag, jeg sad og så TV2 NEWS, hvor de "introducerede danskerne for det helt nye udtryk: PANDEMI" og sad og forklarede, at det var "en global epidimi". Som der er blevet sagt før her i tråden, så er det et spørgsmål om at få folk til at panikke og folk har netop en sjov tendens til at panikke eller i det mindste spærre øjnene op og slå ørerne ud, når noget man har kendt længe, pludselig bliver kaldt noget nyt. Men husk nu på, at pandemier ikke er noget nyt og heller ikke nødvendigvis livstruende bare fordi, det er pandemier! De almindelige typer influenza er altså pandemiske af natur, men dem panikker folk jo ikke over hvert år!

Hvad er en pandemi så? En pandemi er i essensen bare en smitsom sygdom, som smitter over flere kontinenter. Der er i ordets definition ikke nogen kvote for, hvor alvorlig sygdommen skal være, eller hvor mange den skal smitte, før man kalder den for en pandemi. Det eneste krav er, at den smitter "en betydelig del af befolkningen". Hvor meget man så anser for at være "en betydelig del", kan jo variere fra land til land og alt efter, hvor voldsom sygdommen er.
Skoldkopper er også en pandemi...

Her er et eksemel på en anden pandemi, i alle nok husker: SARS

Hvor mange var det helt præcist, SARS slog ihjel? Et par 100 kinesere? Og hvor stort var det lige, SARS i sin tid blev slået op? Jeg synes at mindes et par måneder tilbage i 2003, hvor man ikke kunne tænde sit fjernsyn uden at høre om "den frygtede SARS", som mange mennesker i virkeligheden ikke engang vidste, hvad var!
Eller fugleinfluenza! Den var også god! I flere måneder hørte man om "den frygtede og utroligt smitsomme fugleinfluenza", som slog hvor mange ihjel? under 50 på verdensplan?

Jeg synes i grunden, det minder lidt om situationen lige nu, for SÅ voldsom er pandemien altså heller ikke!

Nu bliver jeg nok upopulær herinde, men specielt kvinder har en tendens til at reagere på såkaldte "buzz words". Se hvordan f.eks. kosmetik-branchen udnytter jer. Eksempelvis har Dove på et tidspunkt ført en håndcreme med skriften: "Med biokamille" på tuben.
Ja for det er jo meget vigtigt, at den kamille, der er i cremen, er biologisk! Guderne da forbyde, at man får snitterne i noget af den åh så frygtede og direkte farlige SYNTETISK fremstillede kamille, som vi jo alle kender og frygter!

Eller trusseindlæg! Kan i huske den her: "Feels like your favorite underwear" (føles som dit yndlingsundertøj)

Jeg sad lidt tilbage med tanken: "Hvad nu hvis ens yndlingsundertøj er lavet af hamp? Eller læder med 2cm lange nitter på indersiden? Føles det så sådan? Det må være et intelligent trusseindlæg!"

Og piger, hvis i skal være helt ærlige, hvor mange af jer bekymrede jer så om "spaltede spidser", før i så en reklame for en shampoo, der påstod at kunne gøre noget ved dem?

"Svanemærket, allergivenligt Vanish Oxi Action Crystal White Super Mega Mixture Family Size Fransk Papgorilla på Klapstol" HOLD NU KÆFT!!!!!

Sandheden er, som andre har sagt i denne tråd, at medierne og reklamevirksomheder lever af frygt og faktum er, at mens halvdelen af verdens befolkning løber rundt og frygter døden, er der en håndfuld mennesker, der producerer vacciner, laver nyheder og skruer reklamer sammen, som sidder tilbagelænede i deres kontorstole og lever livet for de penge, vi andre bruger i panik!

Er der nogen af jer, der har tænkt over, at jeres stress over muligheden for at dø, faktisk kan komme til at koste jer livet? At jeres unger, som i frygter så meget for, faktisk kan risikere at blive kvalt i deres morgenmad, mens i er ude at lede efter vacciner og medicin mod sygdomme, der muligvis aldrig kommer eller for den sags skyld få svækket deres immunsystemer pga. den stress og frygt I SELV udsætter dem for?
Mens i render rundt og leder efter løsninger på kommende problemer, er der en masse nuværende problemer, der bliver overset, som giver andre problemer i længden, som i aldrig kunne have forudset, fordi i ikke så begyndelsen, da i rendte og ledte efter slutningen!

Forvirret? Så burde jeg leve af at lave reklamer
__________________
Folk der er kloge nok til ikke at engagere sig i politik, straffes ved at blive regeret af folk, der er dummere end dem selv - Platon
Maro er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
en bekymret datter TinaD Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 14 19-12-2012 19:53
Bekymret. chadur Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 4 15-09-2012 19:13
Bekymret for myndighedernes menneskesyn: Aflivning af sygdomsbærende fostre Lilli Susanne Politik og Samfund 0 22-08-2009 09:35
“Hvis man er rigtig, rigtig syg, kommer man ikke til at deltage i en aktivering” Razmo Politik og Samfund 2 29-05-2009 13:08
SÅ bange Lund Dit og Dat 37 26-10-2008 12:41




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 22:25.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension