K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Spørgsmål ang fleksjob

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Spørgsmål ang fleksjob Her kan du stille spørgsmål hvis du har spørgsmål til enten fleksjob eller det at søge fleksjob dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 26-03-2009, 14:16   #1
lomo
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 26-03 2009
Indlæg: 6
Styrke: 0
lomo er ny på vejen
Behandlingstid for flexjob ansøgning nu over 3,5 år

Hejsa.

Jeg har en kæreste som er udfordret arbejdsmæssigt grundet hendes mentale tilstand. Gennem lidt over 2,5 år hos ramsø/roskilde kommune hvor hun er blevet "spist af" med kontanthjælp uden at man kunne få fat i sagsbehandlere og uden at de tog nyttig kontakt til hende, har vi valgt at flytte til køge kommune. Det blev en god start hvor folk i systemet tilsyneladende tog godt imod min kærestes sygdom, men som tiden er gået (9-10 måneder) sidder "vi" fast igen.

Jeg ved ikke om jeg burde klage til borgmesteren eller hvordan det her overhovedet skulle takles.

I køge kommune startede det ud med et møde med en sagsbehandler der straks sørgede for min kæreste kom ned på et slags jobcenter for unge mennesker. Hun er 21 år. Tidligere havde vi bedt om 100% aktindsigt gennem hele hendes liv så i kan nok forestille jer en ordentlig stak papirer om hende der har været siden man som 11-12 årig først lod mærke til hendes sindstilstand.
Det skulle selvfølgelig vise sig at hjælpe meget da hun nu ikke blev behandlet som dem der desværre "ikke gider" lave noget, som også er på sådan et jobcenter.
Jobcenterets overordenede tog sig meget godt af min kærestes gennem flere praktikafprøvninger på div. plejehjem, børnehaver og hjemmeplejen blev der fundet ud af hvad hun skulle beskæftige sig med de næste år frem.

Min kærestes psykiater (cand. merc. Lene Lier Børne & unge psykiatri -meget dygtig-) gennem hele livet har under forløbet her i køge kommune udarbejdet flere dokumenter der beskriver min kæresten tilstand og behov, og i samarbejde med en mindst ligeså dygtig psykolog som Lene Lier selv samarbejder med er der også forataget undersøgleser hos hende der fuldender dokumentationene til kommunen.

Afsted til køge kommune med de nye friske papirer. Blev tilkendt ny sagsbehandler, og røg helt ud af tilknytningen til jobcenteret og blev lovet flexjob inden 1 måned. Men. Gennem stadigt flere tvunge praktikforløb, sker der ikke noget. nu efter meget meget lang tid. Sagsbeandler begrunder det med at min kæreste ikke er klar til flexjob, (det skal lige nænes at jobbet består i rengøring og tøjvask hos ældre mennesker gennem hjemmeplejen.... = very easy business) men statstilknyttet psykiater og psykolog mener anderledes. Der bliver løjet om fra kommunens side at man SKAL arbejde MINDST 20 timer om ugen for at blive visiteret til flexjob, men psikiater og psykolog indstiller min kæreste til kun 16 timer om ugen. Trods dette tvinger sagsbehandler min kæreste ud i 20-25 timers praktik ugentligt. Yderligere ender det med at min kæreste hele tiden kommer i "ny praktik" altså hos nye mennesker og andre arbejdsformer, hvilket hunbestemt ikke kan tåle og psykiater har lagt stor vægt på dette gennem flere telefonopringninger og dokumenter til sagsbehandler i køge kommune.


Historien er meget længere og helt kogt ned til det mindste og vigtigste her. Men hvad skal vi dog gøre. Min kæreste bliver mere og mere syg af den her behandling og det påvirker virkelig hendes tilværelse og vores forhold.

Mvh Morten
lomo er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Behandlingstid af flexjob..?? pab Spørgsmål ang fleksjob 1 25-02-2013 22:19
Ansøgning til flexjob fordre.... phhmw Spørgsmål ang fleksjob 2 01-07-2011 11:47
ansøgning til flexjob. le cuere Spørgsmål ang fleksjob 3 14-03-2011 12:09
Ansøgning om flexjob stina2630 Spørgsmål ang fleksjob 9 27-05-2010 12:18
Fra Flexjob til sygdom til ansøgning om ftp laicapigen Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 2 07-06-2008 00:10




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 16:25.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension