K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Politik og Samfundsdebat > Det er da strengt !

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Det er da strengt ! Her kan du sætte historier ind som du falder over på nettet. og syntes at andre skal kende til

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 24-01-2009, 16:38   #9
Razmo
Gæst
 
Indlæg: n/a
Citat:
Oprindeligt indsendt af velcro Se meddelelser
Nu er jeg måske igen lidt på tværs.

Har svaret i en anden tråd om det at være syg. Jeg giver alle ret i at man ikke bliver rask af at gå på arbejde. Men når det er sagt, så er vi altså nogen som for altid har pådraget os en sygdom eller skade, der vil følge os hele livet. Så bør man måske ikke betragtes som syg, men mere som en person med et handicap.

Så hvis et aktiverings tilbud kunne bestå i motion/genoptræning, fysioterapi, psykolog ect. så er det vel positivt. Hvem har ikke prøvet at skulle betale den slags ydelser på sygedagpenge, kontanthjælp...

Vi har vel alle et mål om at vende tilbage på det ordinære arbejdsmarkede. At det mål så ikke altid kan nås, vil måske gå op for sagsbehandlere mm. hvis der sker en mere aktiv opfølgning. I og for sig er det jo ikke en lægelig diagnose som afgør om man kan eller ikke kan arbejde. Så jeg håber de nye tiltag i højere grad vil vurdere den enkeltes virkelige resourcer på arbejdsmarkedet og agere derfra.

Min oplevelse af systemet i dag, er at det er alt for tungt og kunne trænge til en fornyelse. Derfor skal vi måske lade være med at kaste med mudder for nye tiltag før vi kender effekten. For måske viser de nye tiltag sig at være gode.

Men jeg er dog ked af at det nye tiltag bruger pisk i stedet for gulerod i kampen for at hjælpe sygemeldte tllbage på arbejdsmarkedet.

Velcro
Ja... det er den "fine forklaring" du giver her velcro... den som Hjort også vil male stolpe op og ned med i pressen når han bliver spurgt...

Men vi ved jo allesammen godt, at ingen af disse pæne tilbud er et krav til kommunerne om at bruge dem... og vi ved godt at Hjort samtidigt står med refusionstommeskruen ude af synsvinkel for pressen.

Vi ved også at som WEB skriver, at så får man sku' ikke megen psykolog hjælp for 7.500,- ... det beløb er næsten kun et symbolsk beløb, som kommunerne meget vel vil bruge på aktiverende tilbud i stedet for, som de HAR LOV TIL uden den syge borger kan gøre en skid.

Jeg giver rent ud sagt ikke en hujende fis for Hjort's menneskelige udægning af sin galimatias mere, for den bliver aligevel fordrejet i kommunerne til at koste dem mindst muligt, og han er udmærket klar over det... jeg jeg vil tillade mig at påstå, at han faktisk selv sider med den hensigt.

Det er jo faktisk skide smart, at have en skjult agenda, og så lave et lovforslag der på overfladen ser menneskeligt ud, vel vidende, at han med refusions tommeskruen og et latterligt lavt beløb på 7.500 som ikke afstedkommer en skid af de GODE tiltag som psykologhjælp genoptræning osv. kan TVINGE kommunerne til at følge hans skjulte agenda, uden så meget som at sige en lyd til dem.... en særdeles genial måde at fralægge sig ansvaret og fremstå som "manden med menneskesynet" på.

Han er en røv med ører! og det mener jeg!
  Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
9.z imod kina. hejhejhej Politik og Samfund 0 22-05-2013 13:16
en statslig sammensværgelse imod de syge einstein Lægekonsulenternes Rolle 66 13-08-2012 17:31
fb gruppe imod "folk under 35 er ikke syge" filosofien.Skal vi lave en Tzari Politik og Samfund 17 28-10-2011 14:31
amok frklarsen Politik og Samfund 21 29-11-2009 09:39
Claus Hjort!Er du uddannet læger/psykiater?Hvordan kan du lave lov for syge UDEN DET? lionesse Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 0 03-11-2007 00:32




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 17:16.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension