K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Politik og Samfundsdebat > Det er da strengt !

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Det er da strengt ! Her kan du sætte historier ind som du falder over på nettet. og syntes at andre skal kende til

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 08-10-2008, 16:28   #1
sun-lady
Afhængigheds tegn af K10
 
sun-ladys avatar
 
Tilmeldingsdato: 16-01 2006
Lokation: Horsens
Alder: 67
Indlæg: 320
Styrke: 19
sun-lady er ny på vejen
Thumbs down Jeg er rasende!

Hvor er vi et usselt usselt samfund efterhånden. Så usselt at vi lader vore svage medborgere sejle deres egen sø. De kan jo alligevel ikke brokke sig, er åbenbart holdningen. Min oplevelse i dag, er bare dråben der fik bægeret til at flyde over, men læs selv - hvis I orker at læse hele denne smøre.

For 3 uger siden, var jeg til øjenlæge. I venteværelset sad en gammel mand i kørestol, med bare arme og bare ben, kun iført en hospitalsskjorte og sutsko. Han havde et drop i den ene hånd. Manden sad ret op og ned og sov, og kørestolen var bare en af de der stive umagelige nogen fra hospitalet.

Jeg var der tidligt, og da der var lang ventetid, sad jeg i venteværelset i 1½ time. I den tid hørte jeg hvordan klinikdamen flere gange ringede til dem der skulle køre manden tilbage til sygehuset. Da de endelig kom, havde den arme mand siddet i den stol i over 2 timer! Undskyldningen chaufføren kom med, var at de ikke havde kunnet finde klinikken!?

Jeg havde så ondt af den arme mand. Ja det havde vi alle sammen, der sad der i venteværelset. Han så så dårlig ud, og nærmest hang i stolen. Jeg var flere bange bange for at nu faldt han da ud af den. Det var så oprørende at se, men bagefter tænkte jeg, at det er jo nok var en engangsforestilling.

Men så skete der noget andet i dag. Min bror, som er invalid og ikke kan gå, ringede mig op på mit arbejde, og fortalte at vores mor var faldet og skulle på sygehuset. Han bor dør om dør med hende, men har ikke sådan lige mulighed for at smutte ind til hende. En sygeplejerske havde fundet hende, og havde ringet til falck efter en ambulance.

Jeg skynder mig at cykle hen til min bror, og får at vide at han så falck hente hende for lidt siden. Derfor går jeg ikke ind til hende, men bliver hos min bror og sludre lidt med ham. Efter ½ time ser vi en ambulance bakke op, og jeg går ud for at se om det er vores mor der allerede er tilbage igen. Det er det ikke. De er der faktisk for at hente min mor Den anden falckbil var der åbenbart for at hente genboen (det er et kompleks af rækkehuse - beskyttede boliger)

Da jeg går med falckredderne ind, viser det sig at min gamle mor, der ikke har noget sprog, bare var efterladt helt alene. Sygeplejersken der fandt hende, havde kun ringet til falck, pakket en taske og efterladt en seddel til falckredderne. Hun havde ikke ringet til mig, som står opført som kontaktperson, eller lige stukket hovedet ind til min bror og fortalt ham, at nu gik hun og at vores mor altså blev ladt alene nu.

Aldrig har jeg set min mor så bange og i en sådan pine. Hun var helt grå i ansigtet af smerter, og hendes øjne var fulde af frygt. Ikke så sært, for på sygehuset blev det konstateret at hun havde brækket hoften.

Så er det jeg spørger: Hvordan i H****** kan vi forsvare, at behandle vores syge og gamle på den måde?! Der er ingen der skal komme og bilde mig ind, at dette "bare" er en smutter eller to. Der har været alt alt for mange eksempler i medierne de sidste par år, og hvad med alle de tilfælde vi aldrig høre om? Såsom manden hos øjenlægen og min mor. Jeg er rystet, rasende og frygtelig ked af, at det er kommet så vidt i vores ellers så rige samfund. Det er simpelthen en skandale af dimensioner. Der må da for pokker være nogle fornuftige mennesker blandt politikerne, som kan råbe vagt i gevær. Ellers håber jeg godt nok, at mine sønner vil trække mig udenfor og skyde mig, den dag jeg ikke længere kan klare mig selv.

Vi er efterhånden nået helt tilbage til dengang man gruede og gyste ved tanken om alderdommen og/eller sygdom, der gjorde at man ikke længere kunne klare sig selv. Føj hvor kan vi ikke være det bekendt!
__________________
/Solveig
http://basiscat.dk/
sun-lady er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
...er rasende på Danmark. Karo Politik og Samfund 23 15-06-2012 17:50
Rasende på sb..... jasch Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 3 30-06-2011 22:09
Rasende !!! FrkSilverfox Dit og Dat 15 16-04-2011 08:51
Jeg er rasende - Jeres bedste råd? Carmen Spørgsmål ang fleksjob 25 12-12-2010 19:22
jeg er rasende... Søge tilskud til psykolog Sandie75 Alt det andet 13 11-06-2010 10:32




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 14:56.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension