K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Alt det andet

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Alt det andet Her kan du stille de spørgsmål hvis du ikke lige mener at det høre til under fleks, førtidspension eller sygedagpenge dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 28-09-2008, 13:14   #8
klarkurs
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 04-07 2007
Lokation: Jeg bor i Københavns Kommune
Indlæg: 41
Styrke: 18
klarkurs er ny på vejen
Tilbagemeldinger!

Tusind tak for jeres tilbagemeldinger og svar på min henvendelse!
Jeg er helt med på at sygemeldte skal mødes med RESPEKT og at al lovgivning skal overholdes!!! - Det er jo udgangspunktet og hele grundlaget for en ordentlig sagsbehandling! (se iøvrigt facebook, hvor der der er oprettet en gruppe med socialrådgivere for ordentligt socialt arbejde med flere hundrede medlemmer).
Jeg vil lige fortælle at jeg IKKE er ansat i et jobcenter eller noget andet sted! Jeg er selvstændig socialrådgiver. En væsentlig grund er, at jeg ikke kan 'indordne' mig under de betingelser og den kæmpe administrative byrde der eksisterer i arbejdet (det passer ikke til mit temperament). - Jeg er heller ikke stiv i paragraffer - (beklager)! Men det der ligger mig på sinde, er at de demokratiske principper overholdes og at det arbejde der udføres, eksisterer i et ligeværdigt forum, dvs. at vi som mennesker er lige værdige, uanset vores status i samfundet!
Og her ligger sygemeldte og ledige fleksjobbere mit hjerte nærmest.
Ang. spørgsmålet om sagsbehandlere, så er det sådan at betegnelsen sagsbehandler er en stillingsbetegnelse og ikke en uddannelsesbetegnelse. En socialrådgiver, brandmand, akademiker, tømrer og andet kan udmærket være ansat som sagsbehandlere eller jobkonsulenter. Det siger intet om personen er kvalificeret eller uddannet til at fungere som sådan.
Som kontoruddannet i en kommune kan du tage overbygningsspecialer, så du bliver f.eks. uddannet socialformidler. Den overbygningsuddannelse er sidestillet med socialrådgiveruddannelsen.
Der er alt for få uddannede socialrådgivere og socialformidlere i samfundet. Derfor er jobcentre og 'anden aktør' begyndt at ansætte andre faggrupper. Det betyder desværre at den såkaldte socialfag-lighed skrider godt og grundigt i svinget.
Dertil kommer at fordi en person har en socialfaglig uddannelse, er der absolut ingen garanti for at tingene foregår ordentligt.
Vi påvirkes allesammen af vores omgivelser! - Hvis du er omgivet af mennesker og strukturer som har nogle fuldstændigt andre værdier end du selv har, så smitter det...og pludselig kan man høre sig selv sige noget man aldrig ville have drømt om før man kom i de omgivelser!
Når det f.eks. siges tit nok i medierne og vores samfund iøvrigt, at incitamentet til at få folk til at arbejde er at klemme dem på pengepungen, ja, så begynder de fleste i 'familien Danmark' at tro på at alle mennesker på overførselsindkomst faktisk snylter på systemet!
Derfor er det afgørende at der findes nogen som kæmper for holdningsændringer og holder fast i ligeværdighedsprincipperne!
Her er K10 er fint forum at være i - man kan få luft og fortælle om urimelighederne, som rammer hårdt! Der findes også her fantastiske eksperter på regler, lovgivning og procedurer, som er en uvurderlig kvalitet når man er ude at skide i forhold til jobcenter eller anden aktør!
Som supplement (nej ...ikke konkurrent) har jeg oprettet et site på groupcare (cafesygemeldt) fordi den har sit udgangspunkt et andet sted!

Jeg vil fortsat være glad for at modtage gode råd, idéer, inspiration til min undervisning af jobkonsulenter/sagsbehandlere i emnet: Den gode arbejdsprøvning!

Allerbedste solskinshilsner fra
Susanne
klarkurs er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Vil så gerne ... HRK Alt det andet 15 23-01-2012 10:06
På FP og vil gerne flytte Bibi Dit og Dat 3 28-03-2011 16:59
jeg vil gerne hjem Frue.Hansen Alt det andet 16 20-01-2010 18:34
jeg vil gerne til alle ace dk Alt det andet 11 02-01-2010 01:08




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 23:22.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension