K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Alt det andet

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Alt det andet Her kan du stille de spørgsmål hvis du ikke lige mener at det høre til under fleks, førtidspension eller sygedagpenge dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 04-02-2016, 07:10   #4
MAKN1955
Elsker at være her på K10
 
Tilmeldingsdato: 16-03 2012
Indlæg: 71
Styrke: 13
MAKN1955 er ny på vejen
Jeg ved godt at man ikke står som at jeg ikke skal være forsørger overfor min samlever her i 2016 og der stod også januar måned ville det ikke gælde mere men vi har begge to samme pensionsselskab og da han ikke har indbetalt i det foregående år så sendte de en besked om at alle hans forsikringer var slettede men han arbejder i Løntilskud hvor kommunen dog er langsom med som hun sagde at nu skulle hun først undersøge om han kan få indbetalt på sin pension men i nat læste jeg på regler om løntilskud hos offentlige virksomheder det skrev jeg i søgefeltet og det er star.dk som har skrevet at lønnen i år er på 122,80kr. pr time og at man får fuld pension af den løn man ville have fået hvis man havde været almindeligt ansat så jeg tager med ned på kommunen og fortæller hende om den side og hvad der står derinde.
Han har arbejde lidt mere i år i løntilskud og så søger han flere job hver eneste uge.
Så kan de forhåbentlig ikke gøre ham noget før han stopper med dagpengene og så er jeg virkelig bange for vores økonomi og om hvordan de vil behandle ham.
Han har lige måtte til en samtale om jobsøgninger hvor de sendte et brev fra hans fagforening et truende brev om at han kunne miste sine dagpenge og sin efterløn men er der da ikke noget vi kan gøre mere ?
Jeg forstår godt at de inde i folketinget bliver kaldt grimme ting.
Med venlig hilsen
MAKN

Det er en bil fra 2004.
Med venlig hilsen
MAKN

Tak for dine svar. Misty Miss.
Jeg har slet ikke brug for dette her da jeg sidste år fik mange blodpropper
i mine lunger og har gået længe med det og hostet vildt og det gør jeg igen nu
men skal til lægen i dag og have undersøgt min hals for en sikkerhedsskyld.
Min forlovede er 53 år og jeg er på vej til 61 år om godt 8 måneder og jeg skal arbejde et år mere men håber på at jeg ikke bliver fyret for jeg er meget glad for arbejdet der.
Vi bor i en lejebolig og bilen har kørt noget mere nu og jeg er afhængig af den da jeg ellers ikke kan have de arbejdstider jeg har i dag.
Jeg vil prøve at kigge på dine tal for ellers er jeg bange for at vores forhold ikke kommer til at holde i længden. Vi er heldigvis endnu ikke blevet gift.
Men han har lige mistet sine forsikringer hos Pension Danmark og vi har ikke set deres besked før det var for sent ellers sendte de os en besked før jul med et ønske om en god jul ikke nogen advarsel til ham og jeg har ellers gemt alle beskeder fra dem.
Han er ikke god til at tjekke de ting men jeg gik ind på hans e-boks og der kunne jeg gå ind på Pension Danmark og se at de skriver Du modtager kun post fra PD der er relevante for dig og den besked var da relevant og kommunen har endnu ikke givet ham pension men der har jeg lige læst at han skal have pension som var det et fast arbejde han har og at lønnen er på 122,80 kr.pr. time.
Men jeg vil nu kigge på tallene fra i år 2016 og regne lidt på det.
Jeg betaler lidt til AMB og til ATP både igennem kommunen og min arbejdsplads.
Ja og ikke nok med det så forsøger PD at undgå at jeg har fået indbetalt til en sundhedsordning til 30 kr. pr md. som firmaet betaler for mig. Men lige nu er jeg syg og må vente til på mandag så vil jeg kontakte min fagforening HK omkring Pension Danmark og så må de hjælpe mig så de får gang i den ordning for mig.
Med venlig hilsen
MAKN ps. jeg vender tilbage efter mandag til dig.

Sidst redigeret af Webmaster; 05-02-2016 kl. 19:50. Årsag: 3 indlæg lige efter hinanden lagt sammen til et
MAKN1955 er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 01:38.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension