K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 Her kan du stille spørgsmål hvis du har spørgsmål ang førtidspension efter 2003 dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 24-02-2014, 19:58   #14
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Det er i hvert fald NU du skal overveje NØJE hvad det er du vil, for du står på en skillevej, der hedder enten pension eller fleks.

Hvis du gerne vil ''lave noget'' og komme lidt ud, som du skriver, jamen så kan fleks jo være det springbræt du har brug for. Et fleksjob kan jo være 1-2 timer om ugen nu.

Men du skal jo kende konsekvenserne, og konsekvenserne er jo, at så ryger pensionen jo altså. Plus du ryger ind i et flekssystem hvor der er kamp om de få jobs der er, og hvor du skal stå til rådighed 24/7, skal lave CV på nettet, deltage i kurser, selvvalgt uddannelse, parktik mm, og skal med andre ord VIRKELIG være fremme i skoene!!!
Hvor godt vil det rime på dig???

Hvis du fornemmer pensionen er rette hylde, så er det altså NU du skal kæmpe for at bevise, at du ER på rette hylde. Og så opgive tanken om at ''komme til at lave lidt'' for der er ikke plads til den slags tankegang i dagens Danmark, med mindre man vil have kommunen på nakken med en evt revurdering af arbejdsevnen.

Du er desværre beviset på, at man skal passe ekstremt på med de der lønnede ''småjobs'', for de holder skarpt øje, og det der var ment som en lille adspredelse af dagligdagens trummerum, kan få katastrofale konsekvenser, hvis man alligevel ''ikke mente det som sådan''....

Så tænk over hvad du vil, og kæmp for det.

Hvis du allerede nu fornemmer at det er pensionen som er den rette hylde, så vær velforberedt og bed om kopi af journalen fra lægen, hvor der står du har fået det værre end da du fik tilkendt pensionen, og medbring dette til mødet med sagsbehandleren på kommunen.

De lyder meget ivrige for at få dig i gang med NOGET, men lad nu være med at lade dig tromle ned, såfremt du ikke føler at det de har sat gang i, er det rigtige for dig!!!
Tag en bisidder med til mødet, gerne én der kan støtte op om den beslutning du selv føler er den rigtige. Det kan være meget svært at stå fast og sige nej, når de først ruller sig ud og har besluttet sig på forhånd.
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 15:23.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension