K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Alt det andet

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Alt det andet Her kan du stille de spørgsmål hvis du ikke lige mener at det høre til under fleks, førtidspension eller sygedagpenge dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 06-02-2014, 01:40   #1
Vapperne
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 06-02 2014
Indlæg: 7
Styrke: 0
Vapperne er ny på vejen
Hjælp til privat rådgiver

Hej alle.

Jeg er ny her på siden, så jeg håber at jeg gør det hele rigtig.

Jeg sidder fast i kontanthjælpssystemet, og har gjort det i 5½ år. Jeg kommer ikke videre i systemet, bl.a. fordi kommunen ikke vil anerkende min fysiske situation (jeg lider bl.a. af Fibromylagi, som jeg er hårdt ramt af).

Jeg har, for nylig, fået aktindsigt i min sag, og der er blevet løjet, udeladt, og fordrejet sandheder. Der er ydermere en masse, løse ender. Min sagsbehandler skulle f.eks. indstille mig til et ressourceforløb, og jeg har fået udfyldt lægepapirer osv., men hun har aldrig fulgt op på det. Hun har ikke engang noteret, at hun har modtaget lægepapirerne, på trods af at de blev sendt med min sag.

Nå, jeg er nu blevet vurderet "uddannelsesparat", på trods af at jeg PT. er i min første arbejdsprøvning, mhp. at få afklaret om jeg kan stige så meget i tid, at kommunen vil give mig en revalidering (de forlanger 33 timer ugentligt, hvilket jeg aldrig kommer op på) - da jeg er under 25 år. Dét var deres begrundelse. Jeg er absolut ikke uddannelsesparat, og jeg er ikke i stand til at tage en uddannelse på ordinære vilkår. Hverken nu, eller om et år.

Jeg har derfor besluttet, i samarbejde med mine forældre, som vil forsøge at finde pengene, at jeg er nødt til at få en privat rådgiver på. En som kan trække i nogle tråde, og holde kommunen i ørerne, så de - som minimum - overholder loven. Det har de, i flere tilfælde, ikke gjort.

But it's a jungle out there! Jeg har søgt på google i dagevis, og jeg føler mig stadig ikke klogere på hvem jeg kan "risikere" at vælge. Jeg ved at der er langt imellem de gode rådgivere, og det er jo vanvittig mange penge jeg og min familie skal ud og finde, så jeg vil være sikker på at vælge rigtig - første gang.

Er der nogen herinde, som kan anbefale mig en god rådgiver? Socialrådgiver, jurist, eller en eller anden? Helst i Jylland, men jeg er åben for alle forslag..

På forhånd tusind tak..

Sidst redigeret af Vapperne; 06-02-2014 kl. 01:47.
Vapperne er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 10:59.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension