K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Spørgsmål ang fleksjob

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Spørgsmål ang fleksjob Her kan du stille spørgsmål hvis du har spørgsmål til enten fleksjob eller det at søge fleksjob dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 29-01-2013, 05:47   #1
Kalevala
Slettet Medlem
 
Tilmeldingsdato: 27-04 2012
Indlæg: 80
Styrke: 13
Kalevala er ny på vejen
AMC Sundholmvej - Målgruppe 1

Jeg har en række ret alvorlige lidelser, herunder Parkinsons sygdom (herunder en del kognitive vanskeligheder), rygskævhed / skoliose på 60 grader, slidegigt i hele rygsøglen, en autoimmun hudlidelse Bulløs Pempfigioid samt forhøjet blodtryk.

I maj måned 2012 (før jeg også fik Parkinson-diagnosen) kom min daværende sagsbehandler (som snart derefter gik på barsel) med en konklusion (som blev "godkendt"), som indebar at jeg var berettiget til et fleksjob.

Men ca. på det tidspunkt fik jeg desværre nyheden om at jeg også lider af Parkinsons (som så skulle videreudredes i BBH, hvor jeg først fik en tid sidst i oktober 2012), og man valgte at forlænge mine SDP mhp. afklaring i enten FLEKS eller FTP, da man var kommet i tvivl om jeg med også Parkinson udover mine andre skavanker, også skulle kunne klare et fleksjob.

Så var jeg et par måneder uden en SB, men i september 2012 fik jeg så en ny SB, og der er sket mange meget underlige ting i min sag efterfølgende, men der er ikke blevet sat igang nogen afklaring af arbejdsevnen, såsom det hidtid hade været meningen.

Bl.a. stoppede mine sdp ved årsskiftet helt uden et varsel og uden at min ressourceprofil blev opdateret og også uden at jeg blev partshørt.

Så blev sdp genoptaget, men nu mhp. revalidering til det ordinære arbejdsmarked. Jeg har igennem 4 uger prøvet at få en forklaring på dette fra sin SB (utallige opringninger og mails fra min side), men det er ikke lykkedes for mig at få et svar fra hende eller i øvrigt at komme til at tale med hende.

Nu har jeg helt tilfældigt fået at vide, at hun har tilmeldt mig til "Arbejdsmarkedscenter Sundholmsvej" og dette i "Målgruppe 1". Er der nogen, der kender til dette sted, hvad de generelt laver, og hvad deres tilbud går ud på?

Jeg er bange for at den ovennævnte tilmelding indebærer, at jeg i praksis er blevet "raskmeldt" fra JC Baldersgades side, og at det betyder, at man alligevel ikke kommer til at afklare mig i forhold til fleks eller ftp. Har jeg ret?

Der er sket mange underlige ting i min sag. Gennem aktindsigt nu i week-enden kunne jeg bl.a. konstatere, at 2 vigtige journaler fra BBH Neurologisk Ambulatorium (vedr. Parkinsons), slet ikke var med i min sag, mens der under mit cpr.nr. bl.a. stod nogle oplysninger om en anden kvindes graviditetsgener.

Har I nogle betragtninger kring, hvad jeg bør gøre i denne forbindelse? Jeg har i forvejen sendt mails til min SB, Centerlederen og Chefkonsulenten (hvoraf den sidstnævnte i sin tid pegede på fleksjob for min del), osv.med kopier endda til BAN og Jesper Tynell.

Det føles bare som om mine mails simpelthen bliver slettet uden at blive læst eller besvaret, uden at nogen griper ind.

Og fredag den 1. februar er den sidste frist til at klage over "revalideringsbrevet", men hvordan skal jeg dog kunne formulere min klage (uden at skulle snakke i øst og i vest), når jeg aldrig har modtaget nogen begrundelse for at jeg nu skulle revalideres, og heller ikke nogen afgørelse med mulighed for partshøring med plads til kommentarer og godkendelse fra min side. Dvs. jeg har ikke nogen konkret afgørelse / begrundelse, som jeg ville kunne forholde mig til i min klage.

Jeg har heller ikke fået at vide, hvem (og i hvilken adresse) jeg skal stile klagen til, og hvor den skal afleveres, der JC åbenbart er igang med flytning uden at de har gjort mig opmærksom på deres nuværende adresse.

Jeg vil være meget taknemmelig over alt muligt indput, i forhold til løsning af de ovenfor beskrevne problemer.
Kalevala er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Målgruppe merudgifter... er psykiske lidelser omfattet af lovgivningen ? flexmania Alt det andet 28 10-05-2013 11:10




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 14:28.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension