K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp Her kan du stille spørgsmål hvis du har spørgsmål ang sygedagpenge/kontanthjælp dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 07-12-2012, 18:17   #1
Singed
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 07-12 2012
Indlæg: 3
Styrke: 0
Singed er ny på vejen
Kan det virkelig passe jeg skal straffes?

Jeg sidder i den situation at jeg sagde op fra min tidligere arbejdsplads pga. mangel på respekt af mit privatliv og ekstrem mobning af min tidligere chef. Det har medført at jeg har ekstremt svært med det sociale jeg ryster (som om jeg havde abstinenser når folk nærmer sig mig) er blevet meget aggressiv -truede overfor alle folk og opfatter at alle folk er som ham efter jeg tilflyttede hertil.

Det skal siges jeg selv kommer fra en branche hvor tonen er RIGTIG hård! Har selv fået smidt ting efter mig, blevet svinet til hvis man ikke gjorde det godt nok, trusler om det ene eller andet. Men der har vi altid haft en streng politik mellem det professionelle liv og privatlivet og det har kun været for at presse os til det bedre og piv vi efter arbejdstiden var slut kostede det dumme bajer til alle fordi når vi havde fri så havde vi fri og der grinede man sammen med chefen og hyggede sig selvom man har fået en sviner på jobbet.

Men efter jeg flyttede til den anden side og skiftede arbejdsplads er alting gået ned af bakke! Har altid været social, glad, imødekommende osv. før jeg mødte min sidste chef.

Nu er det sådan at jeg imens jeg arbejde for ham (idioten!) har prøvet at starte som selvstændig og igennem længere tid har overtalt en stor europæisk leverandør til at samarbejde og levere til min webshop. De krævede dog nogle betingelser bl.a. CVR nummer.

Jeg snakkede med en fra jobcenter om det kan lade sig gøre at jeg fik et CVR nummer mens jeg var på kontanthjælp. Nu hvor jeg har tigget og bedt om bare at komme inden for hos dem! At de så godkender mig lige efter jeg har sagt op er jo ironisk og virkelig dårlig timing! I aner ikke hvor meget jeg har kæmpet for det.

Hende jeg snakkede med på jobcenteret kunne ikke se noget galt i det og hun var glad for der var nogen der tager innovativ og chancer for at springe ud som iværksætter og hun var glad på mine vegne at jeg endelig slog igennem efter den tur fra min tidligere chef. Så hun sagde jo "Go for it!"

Så godtroende som jeg var oprette jeg hurtigt et CVR nummer for ikke skulle misse chancen for den leverandør. Da jeg så i dag kommer ned og skal aflevere mine papirer og ansøgning til kontanthjælp får jeg så at vide jeg ikke måtte oprette en enkeltmandsvirksomhed. Jeg forklarede hende jeg snakkede med en af hendes medarbejder at hun forklarede mig noget helt andet og desuden var forretningen slet ikke oppe at køre, webshoppen er låst af, jeg har hverken bestilt eller haft noget som helst brugt penge eller omsat for noget og jeg ville gå live når jeg var tilbage på rette spor og ude af systemet igen og de måtte få alle de dokumentationer og regnskaber de ville have for der står alligevel kun et stort 0 på og står selvfølgelig til rådighed alle timer på døgnet hvis der dukker en arbejdsplads op.

CVR nummeret blev kun brugt til at jeg måtte komme ind i deres system og ikke andet og det er noget jeg har kæmpet månedsvis for at måtte før jeg røg på kontanthjælp!

Kan det virkelig passe alt der her at jeg skal lukke ned efter alt den arbejde? Jeg er en der har knoklet min røv ud siden jeg var 10 år da jeg selv kommer fra en iværksætter familie, knoklede minimum 60 timer om ugen, rejste Danmark rundt, når turist sæsonen var over, og arbejdede forskellige steder som kostede mig kassen på privatkontoen!

Hurra for de skide politiker der mener vi skal være fleksible når det gælder arbejdspladser og være indstillet på at tage jobs på den anden side, tja, det gik da fint indtil jeg mødte det forpulet møgdyr! Og hurra for dem der mener vi skal have flere iværksætter i Danmark.

Hvor jeg bare fortryder jeg har knoklet i så mange år, betalt min skat, været en god borger, at jeg hverken drikker eller fester, at jeg stak en ung gæt 1000 kr. nede i hans Røde Kors bøtte, at jeg stod til fuldt ud rådighed til de gamle mennesker, der boede tæt op af mig, som havde brug for en hånd til f.eks. indkøb eller andet selvom man kom hjem fra en lang arbejdsdag, at jeg stoppede op og hjalp en ældre dame op igen efter hun styrtede på cyklen når ingen andre ville, at jeg aktivt halp folk der havde et handicap eller sygdom med at komme ud i weekenderne.

Jeg fortryder alt efter jeg flyttede herover til og mødte ham -det har udviklet mig til det værste.

Fordi jeg har været mega uheldig, og fordi jeg har truffet nogle dumme beslutninger skal jeg straffes fordi jeg går med en drøm om at være iværksætter og endelig slog igennem hos leverandøren for kun at blive pillet ned igen.

Det skal siges jeg intet kendskab havde til kommunen og havde et fantastisk liv før jeg flyttede hertil. Jeg tog chancer mens andre ventede på turist sæsonen startede igen og er ikke den type der bare gider feste og vente.
Jeg har aldrig haft problemer med de tidligere chefer jeg har arbejdet for, selvom de har været hårde, men når man blander privatlivet ind i mit professionelle liv sammen og samtidig udsætter en for mobning var det nok til jeg gik nedenom og hjem. Men godt spillet af jer folk her over!

Sidst redigeret af Singed; 07-12-2012 kl. 18:27.
Singed er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
kan det virkelig passe ? girly35 Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 9 08-09-2011 07:23
kan det virkelig passe !! Garfield Dit og Dat 17 06-10-2010 18:22
kan det virkelig passe? jensen79 Spørgsmål ang fleksjob 34 15-03-2010 14:30
Kan det virkelig passe? Bambi Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 15 01-12-2009 15:46
KAN DET VIRKELIG PASSE AT DET SKAL VÆRE SÅ BESVÆRLIGT ?????????????????????????? cirkeline Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 8 23-12-2006 12:37




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 23:56.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension