K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp Her kan du stille spørgsmål hvis du har spørgsmål ang sygedagpenge/kontanthjælp dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 21-08-2012, 22:19   #1
Piamus
Afhængigheds tegn af K10
 
Tilmeldingsdato: 01-02 2011
Lokation: København
Indlæg: 314
Blog Indlæg: 1
Styrke: 14
Piamus er ny på vejen
Red face Hjælp søges til forlængelse af sygedagpenge mm.

Hej

Min situation kort.

Jeg er 38år og lider af Multible Sclerose (diagnostiseret i 2009) og ADHD.
Jeg afsluttede min uddannelse som kontorassistent med speciale i offentlig administration 31. august 2011 og har været sygemeldt siden, jeg falder for varrighed her den 30/9-12.


Jeg har været i arbejdsprøvning fra marts-juni 2012, som endte ud i max 6 timer pr. uge pga. udtalt udtrætning (sclerose træthed) og symptomer fra tidligere attakker som forværres betydeligt ved udtrætning og varme sommerdage (dobbeltsyn, ballance besvær og koncentrationsbesvær)
Ja og så ligner jeg ofte noget katten har slæbt ind. Oftest er jeg udmattet/udtrættet allerede fra morgenstunden, hvor min krop slet ikke har opdaget, at jeg har sovet og hvilet hele natten. De dage kan jeg slet ikke få noget fra hånden og kan ikke engang stå op og få min søn afsted i skole, jeg må ringe på mobilen og sikre mig at han kommer op og afsted.


Kommunen har kun hentet statusattester og journaloplysninger hjem fra psykiater og scleroseklinikken, så de har ikke oplysninger nok i mine øjne til en afklaring, da lægepapirerne kun siger at sclerosen kan påvirke funktions og arbejdsevnen.
Psykiater skriver, at det er tydeligt at mit funktionsnivau er meget lavt, formentligt under 1/3 og at hun ikke kan forestille sig, at funktionsprognosen kan bedres, hverken ved anden medicin eller yderligere terapi.

Der står ikke de rigtige ord nogen steder (varrig, stationær og behandlingsmulighederne udtømte.)
Sagsbehandler siger, at de kun indhenter speciellægeerklæringer hjem hvis det er strengt nødvendigt. Og hvornår er så det???


Jeg mener, at jeg burde kunne forlænges ved §27 stk. 2 og eller stk. 4 hvis altså kommunen godkender lægepapirerne, men nu er det jo Københavns Kommune og jeg synes godt nok at min sagsbehandler trækker tiden og siger et og gør noget andet. Desuden er hun god til slet ikke at fortælle noget om hvad der skal ske fremadrettet.

Nu skal jeg til samtale her den 31. august, der er lige hentet den sidst nye statusattest fra min psykiater og en kopi af min journal fra scleroseklinikken.
Min resourseprofil er ikke opdateret (hvad jeg ved af).

Mit spørgsmål er nu, om det kan være en opdatering af resourseprofil og en tidlig partshøring vedr. sygedagpengestop eller er det for tidligt, en måned før?

Jeg har en søn på 13 år og en kæreste som begge har ADHD.

Jeg bor i en andelslejlighed med en friværdi på 200.000-300.000 så jeg tror ikke jeg vil kunne få kontanthjælp uden at skulle betale det hele tilbage eller sælge lejligheden. Det er alt hvad jeg har opsparet til min alderdom ud over den smule jeg har i sampension, så jeg synes ikke det er fair, at skulle leve af dem og miste mit hjem, fordi kommunen trækker tiden ud og sikkert ikke vil forlænge mig.

Ved godt at det er det der sker derude, men det er stadig ikke fair.
Kæresten kan ikke forsørge mig, da han har mindre udbetalt end jeg har på sygedagpenge og vores udgifter svare til det han får ud..

Mine papirer er absolut ikke pensions klar, så jeg har udelukket en §17 på det foreliggende.

Jeg læste herinde om en der havde søgt revalidering til fjerneundervisning og beholdt sine sygedagpenge mens de ventede på svar og de nåede så at tildele personen pension inden afgørelsen om revaliderindsydelsen blev truffet.

Er det normalt at man beholder sine sygedagpenge mens man venter på svar om revalideringsydelse? Ikke fordi jeg tror på at jeg vil kunne klare en revalidering eller overhovedet kan få den godkendt, men bare for at forlænge tiden lidt, ellers er der jo kun en § 17 som forlængelsesmulighed.

Hvis man søger en § 17, uden at det er på det foreliggende, beholder man så stadig sine sygedagpenge? Ved godt at det kan tage meget lang tid, men når der nu ikke er en reel chance for at få den igennem på det foreliggende, så kunne det jo være en mulighed for forlængelse.

Jeg ved godt, at jeg skal klage over sygedagpengestop, hvis jeg ikke bliver forlænget, men det hjælper jo ikke meget, hvis jeg ikke kan betale mine udgifter mens klagen bliver behandlet.

Det er ikke fordi jeg kæmper for en pension lige nu, en ledighedsydelse kan jeg godt acceptere pt, men det ville jo være rart at kunne bruge den smule energi jeg har tilbage på at få mit hjem til at hænge sammen i stedet for at arbejde og så se snavs og rod hobe sig endnu mere op.

Jeg håber, der er nogen derude, der har lidt overskud til at hjælpe mig en af de nærmeste dage.

Mange hilsner fra

Piamus
Piamus er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Sygedagpenge forlængelse?? Prinsessejulie Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 3 22-09-2012 17:29
Forlængelse af sygedagpenge. Kid2 Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 0 29-08-2012 19:14
Forlængelse af sygedagpenge oceania1020 Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 7 20-01-2012 17:12
sygedagpenge forlængelse brønshøj Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 1 04-03-2011 18:58
Forlængelse af sygedagpenge velcro Dit og Dat 9 10-07-2008 00:41




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 19:42.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension