K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Alt det andet

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Alt det andet Her kan du stille de spørgsmål hvis du ikke lige mener at det høre til under fleks, førtidspension eller sygedagpenge dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 12-01-2012, 11:07   #1
kandelsdorff
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 02-06 2010
Indlæg: 244
Styrke: 15
kandelsdorff er ny på vejen
ressourseprofilen er smæk fuld af løgn- fra ende til anden

som før nævnt herinde har jeg pt min ressourse profil hjemme til partshøring.

jeg læser den igennem, sammen med familie og venner- og ingen kan genkende mig i den. de læser det som et personligt had fra min sagsbehandler der gør sig meget umage ved at skrive om forskellige hennelser, som hun så fordrejer til det groteske.

hun bruger ord som asocial - selvom dette ord ikke står andre steder- i hverken læge eller psykolog papirer. neuropsykologen har udtalt at der ikke findes tegn på forstyrret personlighed.

sb syntes slet ikke at have forståelse for sygdom- idet hun bruger sætningen: at jeg går og ser lidende ud ,mange gange. en af mine arbejdsoprøver- udtaler det på anden vis: at de kan se at jeg efter et stykke tid, har ondt og at min gang forværres- (samme situation- her ligger jeg på en 10 er på smerteskalaen- lige før benene forsvinde runder mig- der har jeg bestemt ikke selvkontrol over hvor dan jeg tager mig ud)

ud over det skriver hun at jeg er manipulerende, og næsten i samme åndedrag skriver hun at jeg har væsenlig nedsat IQ.
aldrig har jeg været i stand til at manipulere folk- og slet ikke efter jeg blev syg og kom til at døje med det kognitive.

hun har udeladt flere forskellige dele af mine mange diagnoser- men det er bagateller at de skal stå i prssourseprofilen siger hun- for de får alle lægepapirer med derind også. ligeledes har hun noteret forkerte årstal, og lagt mine skader over på en anden ulykke jeg slap fra uden men- det havde heller ikke betydning sagde hun- det var helhedsbilledet der var grund essensen.

de har ligeledes ikke nye lægeoplysninger- dem de har er fra februar 2011. dvs snart et år gamle.- skal de ikke være helt friske? de har heller ikke taget mine papirer fra min smerteklinik med- hos denne har jeg været sendt til knogleskintigrafi- og bagefter fået at vide at jeg har slidgigt samt en knogle udvoksning i bækkenet- alt dette har de udeladt.

hun ligger også mine dårlige sider op- som en barriere- hvor hun så bruger nøjagtig samme ting under ressourser! man kan da ikek ligge det dobbelt ind- hvor det både er noget negativt og noget positivt. og det modballancerer hinanden- så enten er man det eller er man ikke!

jeg har her i dec været til en speciallæge i reumatologi- denne vurderede mig på mit glatte ansigt- kommunen havde ingen lægepapirer tilsendt ham- så jeg ( med en korttidshukommelse på blot 15 min) skulle side og fremlægge hele min sygdomshistorie selv ( noget af den var ikke korrekt fordi jeg ikke kan huske datoer osv) han kom frem til at jeg ikke fejlede noget væsentligt- heller ikke brudet i min ryg kunne han ( med sine klamme kolde fingre) finde belæg for var korrekt- selvom dette er fundet ved en flere scanninger! men det kan han da lige mærke sig frem til! rematologer gir mig kvalme- den forrige jeg var hos- slog på et knæ og en albue og sagde jeg ikke havde gigt-det var jeg for ung til- selvom en knogleskintigrafi viste det!- og jeg har stadig ondt- og mine fingre blir dårligere og dårligere....

når alt kommer til alt har min sb ringet den anden dag og presset mig til at vedgå denne rp- da det ellers vil tage et halvt år længere eller mere.hun ved godt jeg er på sammenbrudets rand og bare skal have fred nu.

hun skyndte sig også at sige at hun jo skulle have haft den retur ( hun sendte den lige før jul- og jeg kan knapt læse den selv- og når børnene har ferie- kan jeg ikke få disse ting gjort) men at hun kunne forlænge den til den 16- det var en rettelse- for hun havde ikke skrevet at jeg kun havde 7 dage til at læse den , og returnere den!!

så nu sidder jeg her- og tænker- hvad faen gør jeg nu....

har bare lyst til at underskrive den uden at gøre en dyt, for jeg orker ikke. og så få den sendt tilbage i høring, og få den sendt afsted til pensionsstyrelsen... så jeg kan få fred.....
kandelsdorff er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Hvad skal det hele ende med? Gardener Politik og Samfund 12 01-06-2012 11:34
En lykkelig ende på historien? Peppe Det er da strengt ! 5 26-01-2012 21:23
Skruen uden ende MissSwitchie At søge førtidspension 3 18-05-2011 22:37
Sagsbehandler fuld af løgn (Aalborg kommune) jsn Alt det andet 27 15-03-2011 01:36
hvornår får de en ende Fodfolket Din historie 150 11-05-2010 21:53




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 20:09.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension