K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Alt det andet

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Alt det andet Her kan du stille de spørgsmål hvis du ikke lige mener at det høre til under fleks, førtidspension eller sygedagpenge dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 22-11-2011, 15:49   #1
Lmi
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 22-11 2011
Indlæg: 7
Styrke: 0
Lmi er ny på vejen
Hjælp!

Sagen er den at min datter som er 24 år, har været sygemeldt de sidste 5 år!

Da hun blev sygemeldt var det pga. dårlig ryg, med efterfølgende skanning som viste hun ikke kunne forsætte uddannelse (Sosu)

Hun blev så henvist til AS3, var igennem en job prøvning i Kvickly… hvilket var helt hen i vejret pga. hendes skånehensyn og lægen frarådede det også, så det var dømt til at mislykkes.
Så blev hun igen sat på hold indtil næste sted (børnehave) hvor hun var rigtig glad for at være, men pga. influenza kunne de ikke bruge hende mere…, hun blev så rigtig ked af det da de ugen forinden havde sagt hvor god hun var og hvor glade de var for hende, hun gik så psykisk ned også og var igennem samtaler osv, hvor hun også fik sat diagnose på hendes psykiske tilstand, næste arbejdsprøvning blev i en dus ordning hvor job konsulent havde ”glemt” at informere dem om hendes lidelser… da de erfarede ar hun havde psykiske lidelser ville de ikke have hende.(længerevarende angst depression, som følge af rygsmerter og sociale situation)
Hun kom så er for et par måneder igen i job prøvning, og ved første møde med stedet og rådgiver var han som han sagde ”lidt” hård mod hende… det er så resulteret i hun er gået helt ned med flaget og vi har ventet i flere uger på et møde med rådgiver, har så dagen det længe ventede møde, modtaget en mail hvori han aflyser mødet, da han ikke er hendes rådgiver mere! Hvad gør vi lige? Hvem kan vi gå til for at få hjælp for det her kan vi ikke blive ved med at holde til, hun har i 5 år været på bistand og kan ikke betale sine regninger osv. og får hun det ikke bedre psykisk og fysisk ja så kan hun jo ikke komme til at klare et job. Det har de forskellige nu også skrevet hun ikke kommer til på fuld tid.
Vil lige nævne at da hun skulle starte i arbejdsprøvning havde læge og psykolog sagt hun skulle have behandlinger samtidig med både hos fys og hos psykolog for at få det optimale ud af det pga. af alle hendes nederlag, men det er endnu ikke blevet bevilget…..
vil lige nævne der har været et utal af rådgivere , føler virkelig vi er blevet smidt rundt i systemet.
Det er sagen kort fortalt, steder hun også har været er følgende: Trænings højsskolen hvor hun sad i en kælder og snakkede med en lærer og skulle lave ting i træ .Og daghøjskolen Sind hvor du havde det rigtig skidt og derefter CSL hvor det blev konstateret at pga hendes sociale angst skulle hun ikke gå på hold, men kun komme til samtale en gang ugentligt, det var fra CSL hun blev sendt i omtale DUS ordning hvor de ikke havde nævnt hendes psyke overhovedet.
Inden sidste job prøvning blev hun sendt på RCA hvor de ikke ville have hende pga hendes psyke.

Jeg skriver fordi jeg virkelig ikke kan se hvordan min datter skal komme videre , nu er hun blevet smidt rundt i 5 år og ikke kommet et skridt videre, hun er blevet så psykisk dårlig at hun har lukket sig helt inde i sig selv over hendes fortvivlede situation.
Det er i dag kommet så vidt at hun i 6 uger nu har grædt konstant og er på nippet til at blive indlagt..imod hendes vilje fordi hun har det så dårligt.
Men hun kan ikke se en vej ud af det hele, komunen vil ikke hjælpe med at betale strøm og gas så det bliver der lukket for her i ugen, og vi kan desværre ikke hjælpe økonomisk.
Er der nogle herinde der kan komme med gode råd/løsninger på hvad vi gør?
Mvh
Lotte
Lmi er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
HJÆLP!PFA Erhversevnetab, sygedagpenge og nu kontanthjælp labyranten HJÆLP!! Anja-10 Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 41 26-06-2013 09:05
Hjælp hjælp hjælp. kommunen stopper min sdp pga. manglende motivation NannaA Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 20 14-09-2012 08:46
Hjælp til testamente, akut-hjælp Ricky M. Politik og Samfund 1 07-01-2012 17:17
Hjælp.Hjælp.Hjælp...Overgang fra ledighedsydelse til løn i fleksjob ????? skytten64 Spørgsmål ang fleksjob 10 21-05-2010 06:26
Hjælp hjælp Fra flex-job til pension. Berit p At søge førtidspension 3 30-12-2007 00:16




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 01:02.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension