K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Alt det andet

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Alt det andet Her kan du stille de spørgsmål hvis du ikke lige mener at det høre til under fleks, førtidspension eller sygedagpenge dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 02-07-2011, 00:37   #13
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Den med ritalinen holder ikke for dosis er så lav at en ikke ADHD´ere sjældent vil mærke nogen forskel og hvis nogen er den meget lille (med mindre de tager mere end bare en enkelt pille) samtidig er der forskellige kroppe og forskellige typer af ADHD, så den ene har en positiv reaktion på et preperat mens den anden absolut ingen effekt har (måske højest bivirkninger) mens hvis man så stikker et andet tilsvarende preperat, så sker der ting og sager. Oven i det så er der altså også de ADHD´ere som slet ikke har noget at bruge medicinering til (hvilket undersøgelser har vist er næsten halvdelen)

Hjælpestofferne har faktisk enormt stor betydning, der er ADHD medicin faktisk ikke stort anderledes end så mange andre psykofarmakas.

Jeg siger det lige igen, du skal til en der har et bredere spektra end kun ADHD, altså de fleste har naturligvis noget grundviden om andre typer af psykiske sygdomme og handicaps, men samtidig er der jo altså en grund til de har specialer, og lige med ADHD er der faktisk en hel del sndre muligheder, mens hvis psykken ikke har viden (nok) om de andre muligheder ja så er det meget meget nemt at få den besked du har fået.

Selve diagnosen bør man ikke få, officielt uden at have været i gennem et par teste, men det ændrer ikke på at det kan gå meget meget stærkt med beskeden ADHD / ikke ADHD.

Da jeg i sin tid, var jeg hos en med speciale i borderliner, hun havde absolut ingen viden om ADHD, jeg lærte hende om det for det ikke skal være løgn, hun valgte så at ringe til den her professor som vis de symptomer hun beskrev meget hurtigt sagde yeps ADHD, først der efter tog vi det mere formelle, med tests ikke fordi værgen hun eller jeg var i tvivl, men simpelthen fordi de tests er nyttige at have senere, og ikke mindst er dem der bruges som bevismatreale.

Historien med min psyk er lidt længere end som så, det her over er den korte version. Siden har 2 andre med speciale i ADHD så konstateret ADHD på under 5 min, den ene har 2-3 andre områder han også arbejder med, sjovt nok ting som nemt kan forveksles med ADHD (hvilket gør han super god til selve udredningen) der ud over arbejder han en hel del med sekundanter til ADHD dvs angst dep ol.
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
ADHD og hva så ? Erfurt Spørgsmål ang fleksjob 3 15-11-2011 16:14
ADHD rose Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 10 03-06-2010 21:21
Ung ADHD'er Mbp At søge førtidspension 16 29-11-2009 13:50
adhd Heeman Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 4 20-10-2009 15:37
ADHD Enteneller Alt det andet 5 13-03-2009 23:46




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 06:04.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension