K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Alt det andet > Dit og Dat

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Dit og Dat Her kan du skrive det du bare gerne vil ud med dog ikke politiske emner.

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 24-05-2011, 10:51   #10
Pedro
Skal snart betale husleje på K10
 
Pedros avatar
 
Tilmeldingsdato: 16-06 2010
Lokation: Nordjylland
Alder: 67
Indlæg: 704
Styrke: 15
Pedro er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af LUM Se meddelelser
Okay, super fedt at det gik godt for dig, men sikkert et ******* at veeeente, for man kan ikke lade være med at tænke over hvorfor de ikke vil sige noget.

Men ikke tosset at kende runten, og så på den anden side kan man jo så nemmere gætte hvad klokken har slået hvis de også vil have kikkert.

En sagde lige at det jo også kan være KOL, den tanke har jeg slet ikke tænkt om end det jo er mindst lige så oplagt, som andre rygerelaterede ting.

Vibbe dig har jeg krydset, så tak til dig også, som jeg skrev er det jo helt naturligt at det er ved at være den tid i de gamles liv de jo ikke ligefrem 30 længere, og vi unger er voksende, så på det led er der jo som sådan ikke noget i det andet end at det SKAL ende før eller siden, men du har fuldstændig ret, det er nærmest umuligt andet end at forsøge at forberede sig, når man får af vide at lægerne ikke vil sige noget, og samtidig kan se at livet har en ende, og den er nærmere end man enlig har lyst til den skal være.

Men samtidig er det jo umuligt at forberede sig, for der bliver jo efterladt et tomrum, man ikke kan fylde ud med noget andet, før tomrummet er kommet. Og så kan det sagtens være mig der BARE er super god til at tage det værste af det værste, inden jeg behøver tænke i de baner... men det viser tiden, og så vil det jo kun være dejligt, hvis det bare er mig *ss*

Nå lige nu har jeg tændt vente knappen, og så regner jeg med at høre fra min far omkring middagstid, i mellemtiden vil jeg forsøge at lave noget fornuftigt, der er det så lidt heldigt at jeg har noget at give mig i kast med som ikke er ganske alm hverdags trummerum, for der vil jeg få lov at spekulere mere end godt er.

Kære LUM!
Fik en Ct scanning helt tilbage i 2001, kan bare ikke huske, hvor lang tid det tog, men mener det var omkring 30 min. ( blev scannet pga mistanke, om snigende dementiel udvikling, så det er sgu nok ikke så mærkeligt, at jeg ikke kan huske forløbet! HI Hi)

Føler med dig og din lille mor. Håber det bedste og sætter min lid til, at lægerne er dygtige på området. Det er er jo ganske rigtigt alt for tidligt, at gå bort som 70 årig. Det holder slet ikke, så vi aftaler lige, at din mor bliver meget ældre end som så.

Kan godt forstå dine børn savner deres farmor. Det er ikke nemt for børn at forstå, at et elsket familiemedlem ikke længere er iblandt dem.

Nu, er jeg jo selv en gammel ræv på knap 54, og har to voksne sønner på henholdsvis 18- og 25 år. Mine forældre "døde", da jeg var 32 år og min ældste søn var 3,5 år gammel.

Min far blev 71 år, døde i 89. Min mor blev godt nok 76 år, og døde først i 95. Der var bare den hage ved det, at mentalt var hun allerede død, da far døde. Hun levede med Alzheimer i 14 år, og det var ingen spøg, at være pårørende her, og så med to børn på 9,5 og 3 år, som de var da mum døde.

Så jeg føler med dig og dine børn LUM.
Håber dine forældre er her mange år endnu.
Kærlig hilsen Pedro
Pedro er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Principsag - hvor lang tid tager det? sandie86 Alt det andet 2 03-09-2011 08:06
Hvor lang tid tager pensions sag? sandie86 Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 5 02-09-2011 17:51
Hvor lang tid tager det? Nucca Spørgsmål ang fleksjob 5 21-02-2011 15:32
Hvor lang tid tager det???? Lena4700 At søge førtidspension 7 28-07-2008 22:01
hvor lang tid tager det ? wating Spørgsmål ang fleksjob 18 22-05-2008 09:37




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 07:13.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension