K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Fleksjob - Førtidspension > Din historie

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Din historie Her kan du skrive din historie om det at være fleksjobber (feks hvordan det er at søge fleksjob erfaring med kommune osv)

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 25-02-2011, 09:16   #1
ziggy
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 15-02 2011
Indlæg: 42
Styrke: 14
ziggy er ny på vejen
Lidt om mig

Hej

Jeg er ny herinde og fulgt med i et par uger på sidelinjen, og sikke en fantastisk side! så nu hopper jeg stille frem ud af busken

Jeg har/er syg på 5 år, med ryg/led smerter hvor der sidder en discusprolaps og trykker hvis jeg ikke passer på, efter hvad lægen beskrev udfra scanningen, og har eller åbenbart havde lidt gigt i hofter igen udfra hvad min læge beskrev det som.

for at gøre historien kort, så kunne min læge ikke gøre yderligere for mig, for som han siger han er ikke rygspecialist, men henviste mig til en specialist i Køge, og som jeg rykkede for hos min egen læge, eftersom jeg intet har hørt fra rygspecialisten om en konsulation, efter en masse bøvl og påstand mod påstand overfor Af rådgiveren, viser det sig 7 md. efter jeg møder på til min læge, at Ups han havde modtaget en henvendelse fra specialægen omkring mig, og at han udfra det han kunne læse i journalen, ikke kunne hjælpe og derved afviste mig?

Det vil sige min egen læge havde modtaget denne afvisning på mig, men havde ikke givet mig besked men som han sagde nå ja det kan ske!?

Så sagde min egen læge at han syntes vi skulle sende et brev til af/kommunen, omkring at de skal overtage sagen, og redegøre min situation mht. arbejdsevne.

Jeg blev så henvist af Af rådgiveren til et privathospital i Ringsted, hvor en reumatolog mærkede lidt efter på mig ryg, og satte sig ned og sagde og sagde Du fejler ikke noget! du er ikke syg, du skal bare styrke dine muskler lidt.

Og så skrev hun at jeg skulle tages hensyn til mht. tunge løft og gentagne bevægelser/stillinger.

Så ville hun give mig noget medicn mod smerter som samtidigt ville afhjælpe mig på min depression som hun åbenbart mente jeg havde, idet hun også udtalte sig at jeg var en glad og snakkesagelig pige, men hvor jeg ikke bevaret øjenkontakten, tror pokker når hun stillede mig spørgsmål, hvor jeg lige skulle tilbage i tiden, og derved kigger ud i det blå for at huske fortiden osv?



Jeg er nu startet på et afklaringsforløb, hvor de siger at alle de papirer jeg har omkring mit helbred osv. ikke kan bruges hvis de er ældre en 1 år, kan det virkelig passe? for så er det kun den sidste læges udtaleser (reumatologen fra Ringsted) der kan bruges, og den taler bestemt ikke for mig sag, for så kan jeg forstå at hvis jeg er heldig/uheldig så skal jeg div. læge tjek osv. om igen! så kan det være vi bruger 5 år igen?

Et undrende tanke/spørgsmål, hvordan kan det være at de mennekser/rådgivere på selve afklaringforløbet, ser Udbrændte og færdige ud, de er tidligere enten socialrådgiver og andet i den dur?

Min historie er ikke fuldt ud beskrevet, men beskrevet udfra tidspunktet 2 år tilbage, hvor jeg er flyttet til en ny kommune, og hvor jeg desværre måtte skifte læge også (verdens bedste læge) da jeg er flyttet fra den Nordlige til den Sydlige del af landet.

Tak fordi du gav dig tid til at læse
ziggy er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Lidt til dem der vil vide lidt mere om merudgifter Pyt Den nyttige viden vi alle har 5 13-08-2014 11:28
Lidt om mig Jutta1502 Alt det andet 9 21-12-2011 09:47




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 21:42.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension