K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Alt det andet

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Alt det andet Her kan du stille de spørgsmål hvis du ikke lige mener at det høre til under fleks, førtidspension eller sygedagpenge dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 01-06-2010, 16:53   #1
Helena Søgaard
Gæst
 
Indlæg: n/a
Unhappy Syg, kan ingen hjælp få.

Jeg er en ung kvinde på 31 år, alene med 2 dejlige piger på 4½ og 2½ bor på gård, som jeg har sammen med mine 2 søskende.
Jeg blev færdig uddannet bygningsmaler i 2000 og har arbejdet med det lige indtil jeg blev syg.
Vinteren 2006/2007 begyndte jeg at få mange smerter i mine arme og blev hurtig meget træt, samtidig fik jeg noget psoriasis lignede på begge mine tommelfingre.

Jeg blev på midt job indtil jeg gik på barsel i juli 2007, min barsels orlov varede til august 2008 der efter startede jeg på arbejde igen, der gik kun et på måneder så måtte jeg sygemelde mig, derefter er jeg blevet undersøgt af forskellige læger som ikke kan finde ud af hvad jeg fejler, der er nogle gæt på det kan være psoriasis gigt men de er ikke sikker.
1. november 2009 fik jeg mine sidste sygepenge udbetalt og har ikke kunnet få nogen som helst form for hjælp af kommunen, jeg går stadig til undersøgelse på hospitalet. D. 22/06 – 2010 skal jeg til undersøgelse på Reumatologisk klinik i Hørsholm.
Jeg har meldt mig rask i min fagforeningen, men der mangler jeg så lige 500 arbejdstimer i at kan få understøttelse, jeg har været ude og tale med dem et par gange men det har jeg heller ikke fået noget ud af, men de vil godt have det månedlige kontingent på 1410,-- kr.

Jeg har været nødt til at bruge hele min opsparing til at leve for, da jeg ikke har kunnet få så meget som en bøjet 5 øre fra kommunen, jeg har været til flere samtale, sidst forslog jeg sagsbehandleren at jeg fik en efteruddannelse som Dekorationsmaler, det er en overbygning der kun tager 30 uger når man er uddannet bygningsmale, lige da jeg nævnte det for hende syntes hun det var en rigtig god ide, hun ville lige undersøge om uddannelsen var SU berettige, jeg ville høre fra hende i løbet af et par dage, der gik en uge og jeg hørte ikke noget, så ringede jeg til hende i dag, det havde hun ikke lige fået undersøgt og jeg kunne da søge et job i Hendes og Mauritz som ekspedient der manglede de sikkert nogen, eller søge ind som pædagog medhjælper.
Jeg har selv undersøgt om uddannelsen er SU berettige, det er den desværre ikke.
Har jeg bare kunnet få fra fagforeningen, så jeg selv kunne betale for Dekorationsmaler uddannelsen, men jeg ved jo heller ikke om jeg kan holde til det, men det må tiden vise,
Ved det almindelige malerarbejde er det spartling og slibearbejdet som jeg slet ikke magter mere, bare jeg sliber en ½ timer så snurre og hamre det i mine hænder og arme.
Mit spørgsmål er, kan kommunen nægte pure at hjælpe, eller har de lov til at nægte en hjælp selvom man er syg? når man er medejer af en gård og jo ikke kan leve af murstenene og den tilhørende jord, som jo også er kreditforeningens.
Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre det er ligesom man løber panden mod en mur.

Håber der er nogen derude der ved hvad jeg skal gøre.
Helena
  Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
HJÆLP.... ingen kontanthjælp Kiha Det er da strengt ! 27 09-05-2011 10:21
Ingen hjælp fra kommunen mattis0 Alt det andet 6 28-08-2010 22:20
Hvorfor er der ingen hjælp? CSøgaard Din historie 15 28-01-2010 00:30
Ingen minister-hjælp til voldsoffer Webmaster K10 Nyheder 0 21-04-2009 07:01
Ingen hjælp til psykisk syge på starthjælp zuza Politik og Samfund 6 19-03-2008 11:52




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 20:24.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension