K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 Her kan du stille spørgsmål hvis du har spørgsmål ang førtidspension efter 2003 dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 16-01-2010, 18:01   #11
Gungajin
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 15-01 2010
Indlæg: 21
Styrke: 15
Gungajin er ny på vejen
Som andre allerede har sagt, mener jeg også, at det er din ret at få ftp hvis du ikke magter nogen som helst form for flexjob, altså i andre erhverv som ikke er så rygbelastende som dit nuværende.
Det er sagsbehandlerens opgave, sammen med dig, at undersøge om der er mulighed for at du fx. ved hjælp af revalidering, kan omskoles/uddannes til et andet erhverv, hvor du kan klare dig bedre. Det burde sådan set også være i din egen interesse.

mht. arbejdsprøvning kan jeg kun sige at jeg ikke kan se noget principielt forkert i det. Jeg har fx. selv ønsket en arbejdsprøvning for at finde ud af hvor meget jeg egentligt kan klare hvis der er andre til at motivere mig i ørerne end bare jeg selv, og jeg har været meget glad for min arbejdsprøvning. Så det afhænger vel meget af hvordan man selv har det med dette. Hvis man bliver for stresset af arbejdsprøvning, skal men selvfølgeligt ikke udsættes for det, lige så lidt som folk i arbejde skal udsættes for den slags, det kan jo ikke være mening.

Jeg synes du skal kun sygemelde dig, hvis du selv mener at du ikke længere kan klare dig i dit nuværende job. Og uanset hvad, prøve at finde ud af om der er mulighed for at komme videre med hjælp af revalidering. Du kan ikke få ftp før alle andre muligheder er udtømt, og det kan jeg sådan set heller ikke se noget forkert i.
I det hele tage, synes jeg ikke at regeringens reform er problemet, men hvordan de forskellige kommuner udnytte hullerne i den, og at kommunerne stort set er urørlige. I praksis kan de bøje loven som de vil, og vi som borgere kan næsten ikke gøre noget ved det. Systemet er indrettet sådan at der aldrig er én person der kan drages til ansvar.

Jeg vil også anbefale at du henvender dig til din læge for at få en henvisning til arbejdsmedicinsk klinik. Det er en mulighed som kun få, også kun få læger, kender og benytter sig af. Arbejdsmedicinsk klinik har nemlig de specialister der er uddannet til at vurdere ens arbejdsevne, og de har ikke ret meget at lave, fordi kommunerne ikke byder sig om at bruge dem---- de er alt for uvildige, vil jeg mene, og tager ikke hensyn til kommunernes økonomi i deres vurderinger - i modsætning til lægekonsulenter som er jo ansat og betalt af kommunen.

hverken lægekonsulent eller sagsbehandler kan dog tillade sig bare at se bort fra en arbejdsevne vurdering fra arbejdsmedicinsk klinik.

opsummering: Du har ikke automatisk ret til at gå over til ftp hvis du ikke kan klare det aktuelle flexjob, medmindre din arbejdsevne vurderes alvorligt (tæt på 0) og varigt nedsat i forhold til alle form for erhverv, og alle muligheder for at genvinde en bedre arbejdsevne fx. med hjælp af revalidering, jobskifte, individuel tilpasning af arbejdsvilkår, er afprøvet og udtømt.
Gungajin er ikke logget ind   Besvar med citat
 

Emne Værktøjer
Visningsmetode

Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Fleksjob/førtidspension brittelil Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 3 02-04-2013 21:28
Fra fleksjob til førtidspension Munter Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 12 04-08-2012 17:41
Fra førtidspension til fleksjob ? HIT Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 1 28-10-2010 09:09
Fleksjob/Førtidspension Tovery At søge førtidspension 5 03-10-2010 17:00
Fleksjob/førtidspension?? Dorthe Dit og Dat 0 23-08-2006 10:48




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 00:08.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension