K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Fleksjob - Førtidspension > Din historie

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Din historie Her kan du skrive din historie om det at være fleksjobber (feks hvordan det er at søge fleksjob erfaring med kommune osv)

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 24-05-2008, 12:56   #1
Vivi Bech
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 22-04 2008
Indlæg: 10
Styrke: 17
Vivi Bech er ny på vejen
Historien om Aalborg kommunes mishandling af mig

I oktober 2004 afsluttede jeg et reva-forløb, der endte med at jeg fik bevilget fleksjob. Selve papiret på fleksjobbet fik jeg først i februar 2005, efter at have rykket for det. Jeg søgte fleksjob og søgte, men ingen gad ha' mig. Indtil d. 27. eller 28. august 2005.

Jeg havde været på ferie hos min veninde i Nordjylland, jeg boede på Midtsjælland og mens jeg var på ferie var vi på Fedtebrød i Aalborg. Fedtebrød er et værtshus der går ind for fri hash og det gør jeg også. Jeg hader bestemmerøve. Faktisk er det mig, der har skrevet artiklen bestemmerøv på Spademanns Leksikon, mit kæle/kunstnernavn er Fifi J, Vivi bliver jo til Fifi hvis man snakker tysk.

Nå men hjemme fra ferien igen skriver min veninde til mig over msn-messengeren:

Fifi, hvorfor prøver du ikke at søge fleksjob på Fedtebrød, det er jo lige dig?

Det gjorde jeg så det var jo rigtigt, hvad hun sagde, og det fantastiske skete. Der var endelig en, der var positiv og ville have mig i fleksjob, jubiii. Efter nogle telefonsamtaler gik jeg i gang med at sørge for flytning, finde lejlighed, finde penge til lejlighed og finde penge til flytning. Det sidste var ret svært, for Stenlille kommune have ikke en eneste sagsbehandler (som jeg også har skrevet i artiklen om Stenlille på Spademanns leksikon, det er også mig, der er det snarrådige forældreløse barn, fra Fakse, der står omtalt under byvåbnet i artiklen http://spademanns.wikia.com/wiki/Stenlille ), men en chef bevilgede pengene, fordi det var en god revalideringsplan (og de kom af med mig som byrde for kommunen).

Den 14. september 2005 (hurtigt, læg mærke til det) stævnede jeg derfor mod Aalborg for at fleksjobbe på Fedtebrød. Et helt nyt liv, væk fra kontanthjælpen skulle til at begynde for mig, troede jeg, men jeg blev meget klogere.

Den første oktober 2005 startede jeg i virksomhedspraktik på Fedtebrød, revalideringssagsbehandleren sagde, det var den hurtigste sag hun havde fået igennem. Den 24. oktober 2005 var jeg til evaluering, jeg fik kun ros og det blev aftalt at praktikken skulle fortsætte, selvom der havde været razzia den 21. oktober på Fedtebrød og det kunne være at spiritusbevillingen blev inddraget. Den 1. november havde de lukket uretmæssigt for pengeudbetaling, og jeg fik at vide, i Superbrugsen i Vejgaard, at jeg ikke skulle være i fleksjob på Fedtebrød mere.

For at gøre en lang historie kort kan jeg fortælle at jeg i torsdags anmeldte en socialdirektør, to mellemledere og fire sagsbehandlere for over 20 overtrædelser af paragraffer i straffelovens 16. kapitel. En sagsbehandler er blandt andet meldt for indirekte mordforsøg, ved ikke at bevilge psykologhjælp til mig, der ellers har fået bevilget fleksjob fordi jeg har nedsat psykisk funktion og som gik helt ned på grund af deres ****ing ulovlige sagsbehandling.

Serviceloven er helt klar på det punkt, jeg skal have hjælp men fik det ikke.

Jeg var indlagt på psyk. fordi jeg var blevet suicidial på grund af kommunens behandling af min sag, jeg blev udskrevet fordi det var min situation den var gal med, ikke min psyke.

Stakkels stakkels sagsbehandlers røv siger jeg bare.

Jeg anmeldte også kommunen for dokumentfalsk og berufsverbot. I kan se her, hvordan og hvorfor omkring det med dokumentfalskneriet. Det står skrevet, med rødt, på billedet af sagsopfølgningsskemaet, som jeg har skannet ind efter jeg skrev om ændringerne i mine forhold og uploadet hertil:

http://www.ebblog.dk/908/perma/46656/

Jeg har lige orienteret Enhedslisten om min sag ligesom jeg har sendt en kopi af anmeldelsen til politiet til avisen Arbejderen.

Nu skal der altså andre boller på suppen!

Venlig hilsen
Vivi Bech, Aalborg (men ikke så meget længere)

Sidst redigeret af Vivi Bech; 24-05-2008 kl. 13:16. Årsag: mangel
Vivi Bech er ikke logget ind   Besvar med citat
 

Emne Værktøjer
Visningsmetode

Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
tid til historien mortilm Alt det andet 0 12-12-2011 20:50
Starten på historien starter nu ..... S+T Din historie 5 20-06-2010 09:42
Mishandling af borgere... Susanne2412 Alt det andet 10 04-03-2010 19:12
Aalborg Kommunes Socialrådgiver strejker Dorah Dit og Dat 1 26-05-2009 14:12




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 16:24.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension