K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Politik og Samfundsdebat > Politik og Samfund

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Politik og Samfund Her er det tilladt at diskutere politik , nyheder og andre samfundsproblemer. Hvis du har problemer med at andre udtrykker deres uforbeholden mening om vores samfund, så er dette nok ikke stedet for dig.

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 09-06-2013, 20:52   #1
klanst
Hjemmevant på K10
 
klansts avatar
 
Tilmeldingsdato: 12-05 2013
Lokation: København
Alder: 59
Indlæg: 225
Styrke: 12
klanst er ny på vejen
Stemmer der tæller.

Lisbeth Zornig Andersen, en kvinde på en gal mission.

http://stemmerpaakanten.dk/spk/?p=112
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/06/07/093508.htm

Brug din stemme ellers mister du indflydelse. Ja det er rigtigt, men det Lisbeth Zorning slet skjuler er, at vi skal stemme på personer eller partier, ellers mister vi indflydelse, sådan noget vrøvl. Hvad skulle grunden være til, at stemme på personer eller partier, der i forvejen træder og sparker på os, det vil blot være en blåstempling af den svinske politik der bliver ført, og har kun det formål, at lulle politikerne ind i den tro, at det de gør, er i orden.

I folketinget er det så ekstremt tydeligt, at der hvor man stemme for at have en indflydelse, for at få ændret den førte politik ender med, at man dolker sig selv i ryggen. Knivene folketinget har brugt hedder førtidspensions- og kontanthjælpsreformer med flere. Uanset hvem man stemmer på, er det kun for at opnå en negativ indflydelse. Hvad skulle få mig til at stemme, blot for at opnå negativ indflydelse der modarbejder mine egne interesser?

Systemet er tilsyneladende rystet over den manglende valgdeltagelse der er hos de såkaldte socialt udsatte, hvorfor mon? Er det os der er ansvarlige for, at vi er de socialt udsatte eller dem der udarbejder lovene og forvalter lovene i kommunerne?

Alene ordvalget "de socialt udsatte" har en negativ psykologisk effekt. Jo flere gange man bruger ordet udsat, vil det blive til en kendsgerning, en realitet. Er det måden at få "udsatte" inddraget i samfundet igen? Hvad skulle få mig til at stemme på en, der udstøder mig fra samfundet, udelukkende på grund af, at jeg bliver betragtet, som en samfundsmæssig økonomisk byrde, hvad skulle få mig til at stemme på et politisk system, der sørger for, at jeg forsat forbliver udsat, for deres egen økonomiske vindings skyld?

Skal jeg stemme for, at Københavns Overborgmester kan skrotte lovgivningen og se stort på de lovmæssige forpligtigelser over for os, for i stedet at kanalisere milliarder til prestigeprojekter, så Overborgmesteren kan komme på CNN hver 3. måned og præsentere København, som en højtudviklet hovedstad, hvis grundfundament hviler på en ekstrem økonomisk åreladning af os, de såkaldte socialt udsatte? Skal jeg stemme for et politisk system, der til trods for at være et af de rigeste samfund i verdenen, acceptere fattige og hjemløse?

Lisbeth Zoning frygter, at et parallelsamfund vil opstå, men det har længe været en realitet.
Parallelsamfundet opstod, da det politiske system vægtede penge højere end mennesker og accepterede udsatte, udstødte og ”skæve eksistenser”.
Parallelsamfundet opstod den dag det politiske system, delte befolkningen op i 2 grupper dem der har mulighed for at være frie mennesker og dem man foregiver, er frie.
Parallelsamfundet opstod den dag, da demokratiets magtdeling blev ophævet og de myndigheder der førhen kunne sætte en stopper for kommunernes fremfærd, ikke længere har den myndighed.
Parallelsamfundet opstod den dag, da sanktionsmulighederne blev fjernet fra socialloven, som gør ”de socialt udsatte” retsløse.
Parallelsamfundet opstod den dag, da kommunerne fik et økonomisk incitament til at bryde loven.
Parallelsamfundet opstod den dag, da respekten, accepten og anerkendelsen af det enkelte menneske forsvandt ud af lovgivningen.
Hvad skulle få mig til at stemme for et system, der kun uddyber den situation?

Nu kan ”de socialt udsatte” ikke længere vise deres foragt for det politiske system, uden et emsigt fruentimmer fra den anden side af parallelsamfundet blander sig og begynder at belære om demokratiets lyksaligheder. Kampagnen kommer 150 år for sent, den havde været relevant i demokratiets unge dage og ikke på et tidspunkt, hvor det politiske system har overlevet sig selv og udspillet sin rolle.

Ved at betegne os som udsatte, svage, udstødte eller skæve eksistenser, fremmedgøres vi og bliver reduceret til genstande, for der igennem lettere at kunne forsvare en uforsvarlig, uansvarlig og uanstændig politik. Jeg vil gerne se den politiker, der kan forsvare den førte politik udelukkende ved at omtale os, som det vi er, MENNESKER.

Lisbeth Zornig’s kampagne lugter langt væk af politisk bestilt arbejde, for jeg ville igen gerne se den politiker, der vil bede om min stemme, med den politik der bliver ført. Mon Lisbeth Zornig modtager økonomisk støtte fra satspuljerne for at køre sin kampagne?

Jeg er hverken svag, udstødt, udsat eller en skæv eksistens, men et menneske med nogle anderledes behov. Så længe det politiske system ikke anerkender, respekterer eller acceptere denne kendsgerning, så stemmer jeg blankt.

At systemet er rystet kommer næppe som en overraskelse og mon ikke næste valg endnu tydeligere vil vise folkets vrede over den førte politik, ved en yderligere stigning i blanke, ugyldige og ikke afgivne stemmer, i protest over den dybt godnat blå politik der bliver ført.

Lad os dog ryste systemet meget mere, så det slår revner i grundfundamentet, så politikerne forstår, at det ikke bare er en protest over den førte politik, men at det handler om et holdningsskift fra en menneskeforagtende og menneskehadsk grundholdning til en respektfuld grundholdning.

Jeg vil derfor på det kraftigste opfordre og anmode andre medlemmer om, at gøre brug af den eneste demokratiske ret vi har tilbage, at stemme til kommunal og folketingsvalg, men at stemme blankt, for at vise den harme, vrede og social indignation vi føler, over den måde vi bliver behandlet på og fortsætte med at stemme blankt, til den dag demokratiet og retssamfundet er genetableret i sociallovgivningen og til vi igen i loven og måden den bliver forvaltet på, bliver mødt med respekt, accept og anerkendelsen af os, som de mennesker vi er.

Sidst redigeret af klanst; 09-06-2013 kl. 20:57.
klanst er ikke logget ind   Besvar med citat
 

Emne Værktøjer
Visningsmetode

Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
hvordan tæller det? HJD Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 7 03-02-2012 13:58
Tæller §56 sygedage med i de 52uger? Piamus Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 4 12-03-2011 12:13
Enkle fridag tæller dobbelt Bamle Spørgsmål ang fleksjob 15 09-07-2010 20:12
Tæller barsel med i de 52 uger på sygedagpenge? Kvinde30 Alt det andet 6 05-05-2009 11:59
Hvornår tæller sygedagpenge fra? Gizmomis Alt det andet 1 03-02-2009 15:46




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 21:16.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension